El nostre objectiu:
La seva salut i estètica dental

Dra. Rosa Casas i Muns

Llicenciada en Medicina i Cirurgia
per la Universitat de Barcelona
Metge Especialista en Estomatologia
per la Universitat de Barcelona
Col·legiada num. 1939 del Col·legi Oficial
d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya
Avui els nostres pacients saben que una boca sana és salut, i que la seva cura compren no només la prevenció i tractament de la càries, sinó també el diagnòstic de la malaltia periodontal – d’ossos i genives-, la prevenció del càncer oral, el tractament de la sensibilitat dental, la reposició de les peces absents sigui amb ponts fixes dentosoportats, aparells amovibles, o pròtesi sobre implants, i per últim, però no menys important, l’estètica dental.

Valorem tots aquests factors a cadascun dels nostres pacients, tant a la primera visita a la Clínica com a cada revisió anual que li realitzem, per tal de garantir-li una bona salud bucodental.

Tenim un compromís constant amb l’actualització dels nostres mètodes de prevenció, diagnòstic, i dels nostres tractaments terapèutics, tot mantenint-nos a l’avantguarda de les novetats de la cura dental. Aquest compromís ens fa poder oferir al pacient el tractament personalitzat més adequat per al seu cas, sempre amb l’objectiu de què gaudeixi d’una bona salut dental i d’un somriure saludable.

Somriu

Contacte